vineri, 9 octombrie 2015

Lumea in Fragmente


"Lumea in Fragmente" este o interpretare personala a unei artiste care pricepe si vede realitatea printr-o perspectiva voalata a unei experiente personale destul de zbuciumata. Experientele si trairile personale au facut-o sa vada si sa inteleaga lumea in felul ei, dupa propriile-i valori.
Expozitia "Lumea in Fragmente" surprinde placut lumina unor locuri unde iarna nu vine niciodata. Fie ca e sudul Spaniei sau Florida, bucuria luminii, jocul umbrelor in vegetatia abundenta, freamatul naturii miscata de briza sunt greu de redat in carbune pe hartie. Cumva, Livia o face! Personal rezonez cu lucrarile ei pentru ca am inteles firea naturii locurilor pe care ea le deseneaza. Lucrarile ei traiesc, sunt dinamice si sofisticate, fara a fi prefabricate, fara clisee. Livia isi explica, probabil trairile personale in aceste tensiuni creeate in compozitiile sale.
Expozitia "Lumea in Fragmente" de la ArtXpert este primul fragment al unei lumi pe care Livia Krasting o dezvaluie incet-incet,! Acesta este doar un prim pas.
“Perfectiunea naturii m a facut sa inteleg ca este inutil, chiar frustrant sa incerc sa o copiez intocmai.De aceea incerc sa descopar forma din spatele formei, cea contaminata de trairile mele atunci cand privesc un fragment al lumii.Astfel am descoperit si am imbratisat expresionismul abstract ca modalitate de exprimare si ca fel de a ma simti sigura pe hartie sau pe panza.” – Livia Krasting



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu