joi, 9 februarie 2012

The Fine Art Depot @ ArtXpert

Din 1 Martie primul "depozit" de arta contemporana din Romania:
The Fine Art Depot @ ArtXpert- 200 metri patrati de arta contemporana, in inima Cartierului Armenesc, dedicati celor care doresc sa decoreze spatii cu lucrari de grafica, gravura, serigrafie si tablouri de calitate, atent selectionate. The Fine Art- ArtXpert Depot graviteaza in jurul ideii ca arta nu trebuie sa fie prohibitive, ca nu se adreseaza doar cunoscatorilor.
In Bucuresti este greu, in momentul de fata, sa achizitionezi arta de dragul artei. Business-ul de arta a devenit doar business. Majoritatea galeriilor care rezista inca sunt nevoite sa aplice politici care fac , in cele din urma, ca arta sa devina mult prea scumpa celor care vor doar sa cumpere ceva placut ochiului, sau celor care vor, timid, sa colectioneze arta ( romaneasca in principal).
Situata pe Strada Armeneasca Nr 18, la cateva minute de Piata Universitatii, in parterul unei vile interbelice minutios restaurata, The Fine Art Depot - ArtXpert este locul unde orice decorator, interior designer, architect sau simplu amator de arta gaseste, prin inventarul de peste 1500 de lucrari, ceva cu care sa-si infrumuseteze viata sau , in cazul profesionistilor, sa-si definitiveze proiectele decorative.
The Fine Art Depot- ArtXpert este, in principal, un outlet de arta contemporana romaneasca care reprezinta pe piata de arta atat numele consecrate dar si tinerii in ascensiune. Pentru a fi rezonabili ca prêt, dar si pentru a putea rula un volum mare de imagini, (fie ele gravuri, grafica, hand made multiple, litografii) administram serii limitate si portofolii ale artistilor putand astfel sa tinem preturile la nivelul lor cel mai scazut, in asa fel incat, achizitionarea unei lucrari de arta sa nu fie un efort financiar major pentru clientii nostri.
The Fine Art Depot- ArtXpert pune la dispozitie si servicii complete de inramare, livrare si instalare a lucrarilor de arta achizitionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu