marți, 27 martie 2012

Jewelry Design Fair




Lansarea Jewelry Design Fair, vineri 30 martie 2012, la Galeria de Arta ArtXpert coincide cu inaugurarea Scolii de Bijuterie Contemporana “Assamblage” fondata si coordonata de consacratul artist David Sandu.
Acest dublu eveniment coaguleaza doua necesitati pe piata emergenta a bijuteriilor de autor: nevoia de scoala puternica, validata pe criterii estetice si nevoia de dialog intre designer, retailer si consummator.
Valoarea bijuteriilor de autor nu reiese numai din pretul materialelor utilizate in producerea lor, ci si din amprenta stilistica a designerului. Tocmai de accea, Jewelry Design Fair incearca sa faca o afirmatie solida in acest sens, oferind vizitatorilor posibilitatea de a lua contact direct atat cu bijuteriile, cat si cu artistii. Si pentru ca procesul de creatie ramane undeva in “spatele cortinei”, workshopurile din cadrul evenimentului vor sa stabileasca o legatura emotionala intre public si bijuteriile care vor lua forma chiar sub ochii lor.
Targul gazduit de Galeria ArtXpert ( deschis intre 30 martie-1 aprilie) va fi unul trimestrial orientat pe strangerea de date si informatii in ceea ce priveste industria bijuteriei de autor, scopul final, anual, fiind publicarea unui business directory din care sa reiasa volumul vanzarilor, cota de piata reala si participari effective ale designerilor la evenimente similare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu